Wed Jul 29 2015
![Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi maklum balas kepada wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi maklum balas kepada wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/81438146682_950x600.jpg)
![Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi maklum balas kepada wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi maklum balas kepada wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/81438146682_950x600.jpg)
Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi maklum balas kepada wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR
![Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan kepada media semasa sidang media pertama selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan kepada media semasa sidang media pertama selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/51438146157_950x600.jpg)
Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan kepada media semasa sidang media pertama selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR
![Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi respon kepada media semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet di kediaman beliau di Bukit Damansara Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi respon kepada media semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet di kediaman beliau di Bukit Damansara Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/51438146396_950x600.jpg)
Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi respon kepada media semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet di kediaman beliau di Bukit Damansara Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR
![Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan kepada media semasa sidang akhbar pertama selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan kepada media semasa sidang akhbar pertama selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/41438146300_950x600.jpg)
Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan kepada media semasa sidang akhbar pertama selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR
![Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin menjawab soalan wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin menjawab soalan wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/61438146544_950x600.jpg)
Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin menjawab soalan wartawan semasa sidang akhbar pertamanya selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI/Shahir OMAR
![Wartawan dan media Malaysia dan luar negara bersiap sedia untuk sidang media yang akan disampaikan oleh Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin, selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR Wartawan dan media Malaysia dan luar negara bersiap sedia untuk sidang media yang akan disampaikan oleh Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin, selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/http://img.astroawani.com/2015-07/51438146781_950x600.jpg)
Wartawan dan media Malaysia dan luar negara bersiap sedia untuk sidang media yang akan disampaikan oleh Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin, selepas beliau digugurkan dalam kabinet, di kediaman beliau di Bukit Damansara, Kuala Lumpur. AWANI / Shahir OMAR
![Indeks Persepsi Rasuah: Sasaran Malaysia kedudukan 25 negara teratas sukar dicapai - C4 Indeks Persepsi Rasuah: Sasaran Malaysia kedudukan 25 negara teratas sukar dicapai - C4](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://img.astroawani.com/2025-02/71739259414_rasuah.jpg)
Indeks Persepsi Rasuah: Sasaran Malaysia kedudukan 25 negara teratas sukar dicapai - C4
[TERKINI] Majlis Penandatangan MoU dan Sidang Media Bersama PM Anwar dan Presiden Türki
![Malaysia-Turkiye terus fokus kukuhkan hubungan bilateral Malaysia-Turkiye terus fokus kukuhkan hubungan bilateral](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://img.astroawani.com/2025-02/41739259031_AnwarErdoganPutr.jpg)
Malaysia-Turkiye terus fokus kukuhkan hubungan bilateral
Korea Utara kecam kapal selam nuklear AS di Busan
PM puji kejayaan Turkish Airlines, seru Malaysia ikut jejak
![Lawatan Erdogan: Malaysia, Turkiye jalin kerjasama strategik melalui 11 MoU Lawatan Erdogan: Malaysia, Turkiye jalin kerjasama strategik melalui 11 MoU](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://img.astroawani.com/2025-02/51739258841_RecepTayyipErdoan.jpg)
Lawatan Erdogan: Malaysia, Turkiye jalin kerjasama strategik melalui 11 MoU
Filem 'Abang Adik' terima pengiktirafan ASEAN Records
Pembubaran DOJ tidak jejas proses pemulihan aset
![FBI temui ribuan dokumen rahsia berkaitan pembunuhan John F Kennedy FBI temui ribuan dokumen rahsia berkaitan pembunuhan John F Kennedy](https://resizer-awani.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://img.astroawani.com/2025-02/81739251240_JohnFKennedy.jpg)